Grzyby-Start
Grzyby i warzywa w kuchni polskiej- Józef Sirek

Autor: Józef Sirek
Tytuł: Grzyby i warzywa w kuchni polskiej
Wydawnictwo: EJS Martin Slavakia
Rok wydania:2002
Format: 160x215
Ilość stron: 208
Okładka:Twarda
Krótki komentarz:

Polecana dla lubiących przygotowywać dania z grzybów . Zawiera cztery działy 1- Grzyby i w kuchni, przygotowanie do spożycia 2-Warzywa w kuchni,przygotowanie do spożycia 3-Mini atlas najsmaczniejszych grzybów 4-Przyrządzanie miesznych soków warzywnych.

Komentarze

Aby dodać komentarz zaloguj się. Jeśli nie masz konta, załóż je sobie.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać komentarze.

Powered by AkoComment 2.0!

20 Września 2017
Środa
Imieniny obchodzą:
Dionizy, Eustachy,
Eustachiusz, Fausta,
Faustyna, Filipina,
Irena, Oleg, Ostap,
Sozant
Do końca roku zostało 103 dni.
Grzybland Na Facebooku
Konkursy
Logowanie
Login

Hasło

Zapamiętaj mnie
Nie pamiętasz hasła?
Nie masz konta? Załóż je sobie
Kiedy na grzyby

showMoon()
Gościmy
Aktualnie jest 680 gości online